Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Æggekage med kartofler

  • 4 pers

Ingredienser

  • 8 æg
  • 2 dl skyr
  • 0.5 dl fløde - piskes sammen let
  • 200 g tomater
  • 400 g kogte kartofler i mindre stykker
  • Salt og peber
  • Et par rosmarinstilke

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 1142 KJ
  • Energi pr. person: 271 Kcal
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 8 %
  • Fedt: 62 %

Rist kartofler og tomater i smeltet smør på en pande, der passer i din ovn. Krydr med salt og peber. Læg et par stilke rosmarin over og skru lidt ned for varmen. Kom æggemassen over grøntsagerne og steg videre i 5 min. Og kom derefter 50 g revet ost over og sæt i forvarmet ovn på 160 °C i 30 min. Sørg for, at æggekagen er gennemstegt.