Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Appelsinmarmelade

Ingredienser

  • 4 appelsiner
  • 50 g frisk ingefær
  • 300 g sukker
  • 1 vaniljestang

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: 6445 KJ
  • Energi pr. person: 1534 Kcal
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 96 %
  • Fedt: 2 %

Fjern skrællen på appelsinerne og skær dem i tern, ca. 1 x 1 cm. Put appelsinstykkerne i en gryde sammen med sukker, skiveskåret ingefær uden skræl og vaniljestangen, som halveres inden den puttes i.

Lad appelsinmassen koge i ca. 40-45 min. Marmeladen stilles til afkøling og hældes herefter i et rengjort og skoldet glas. Opbevares mørkt og køligt, gerne i køleskab.