Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Fiskefrikadeller med citrontimian, bulgur og grøntsager

  • 4 pers

Ingredienser

  • 400 g fiskefars - evt. hjemmelavet
  • Citrontimian
  • Salg og peber
  • Smør
  • 4 store gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • En god håndfuld frosne sukkerærter
  • Bulgur
  • Citronbåde

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: KJ
  • Energi pr. person: Kcal
  • Protein: %
  • Kulhydrat: %
  • Fedt: %

Rør fiskefars med hakket citrontimian, salt og peber. Steg fiskefrikadellerne i smør ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

Kog bulguren efter anvisningen på pakken og rør en god klat smør i, når vandet er hældt fra.



Rens forårsløg. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på ca. 1/2 cm.
 Blancher alle grøntsagerne kort i kogende letsaltet vand. 

Server frikadeller, grøntsager og bulgur med et godt drys citron timian og citronbåde.