Ingredienser
Fordeling pr. 100 g
1. Mål alle ingredienserne af.
2. Hæld perlerne i en si. Skyl perlerne under rindende koldt vand, og lad dem dryppe af.
3. Pil løgene, og hak dem.
4. Skyl, og skræl gulerødderne. Skær dem i tern på cirka 2 centimeter.
5. Hæld olivenolien i en gryde, og varm den op. Hæld løgene i gryden, og steg dem i 2 minutter. De må ikke blive brune.
6. Hæld 4 dl vand i gryden, og varm det op. Opløs grøntsagsbouillon-terningen i vandet.
7. Kom gulerødder og perlerne i gryden, og rør rundt.
8. Hæld de sidste deciliter vand i gryden. Læg låg på gryden, og lad det koge i 20 minutter ved middel varme.
9. Smag på perlerne. Hvis de er hårde, skal de koge 5 minutter længere.
10. Riv parmesanosten på et rivejern, og kom parmesan og flødeost i gryden. Rør rundt.
11. Smag korn-ottoen til med salt og peber.
12. Skyl og skræl gulerødderne. Skær lange strimler med tyndskrælleren. Læg dem hen over korn-ottoen.
13. Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen heri. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke.
14. Hak persillen, og drys den over korn-ottoen.