Ingredienser
Fordeling pr. 100 g
Skrub bagekartoflerne, og skær dem i både på ca. 1 cm’s tykkelse. Kom dem på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olivenolie, timianblade, salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200° i ca. 35 min. til de er møre og gyldne.
Guacamole: Halvér avocadoerne, fjern stenene og grav kødet ud. Kom avocadokødet i en skål, og mos det med en gaffel. Rør det med citronsaft, hakket basilikum og finthakket chili, og krydr med salt .
Skær tomater og rødløg i tynde skiver, og skyl og tør salaten.
Form oksekødet til 4 burgerbøffer, og forsteg dem på en pande i lidt rapsolie i 2 min. på hver side. Krydr bøfferne med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Kom en skive cheddarost på hver af bøfferne, og sæt bøfferne i ovnen sammen med kartoflerne i 10 min. til de er gennemstegte. Opvarm også burgerbollerne et par min. i ovnen.
Flæk burgerbollerne, smør dem med guacamole, og fyld dem salat, bøffer, jalapenos, tomater og rødløg.
Servér dine burgere med ovnbagte kartofler og resten af guacamolen.
Tip: Variér din burger efter humør – fx med grillet eller stegt kyllingefilet og med andet tilbehør, fx en krydret kålsalat. Find opskriften på kvickly-dk under: Grillede revelsben med kålsalat.