Ingredienser
Fordeling pr. 100 g
Tænd op i grillen, og læg grillristen på.
Skær mørbraden ud i strimler.
Rør ketchup, HP-sauce, farin, hvidløg og ingefær sammen til en marinade, og vend mørbradstrimlerne heri. Lad kødet marinere i køleskabet, mens grillen bliver varm.
Skær melonen i tern, og halver rødløget, og snit det fint. Flæk agurkernen, og fjern kernerne med en ske. Skær agurkerne i halvmåner, og bland dem med melon, løg, basilikumblade, citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Sæt wokken på grillristen, og lad den blive godt varm. Tilsæt olivenolie og kød samt lidt af den marinade, der hænger ved, og steg kødet i 7-8 min., til det karamelliserer og branker let (resultatet bliver bedst, hvis du steger ad to omgange) Krydr med salt og peber.
Fyld lun bbq-mørbrad og melonsalat i pitabrødene, der evt. lige er blevet varmet ude i siden af grillen, og server straks.
EFTERVARME-TIP: Lav popcorn på grillen ved at fylde lidt olie og majskorn i en stor foliebakke, lægge endnu en bakke på som låg og evt. et grillredskab ovenpå, som holder ”låget” på plads, mens du popper. Læg låg på kuglegrillen, og løft det igen efter 3-4 min., når poppe-lydene holder op.