Gem

Send på mail

Send
X

Gem opskrift som bogmærke

Gem som bogmærke i din browser, så du nemt kan finde den igen.
Gem

Kopiér link

Kopiér link
X

Torskeburger

  • 4 pers

Ingredienser

  • 0.5 spidskål
  • 1 spsk. god olivenolie
  • 2 spsk. eddike
  • 0.5 agurk
  • 1 potte dild
  • 1 økologisk citron
  • 4 torskeloins
  • 50 g smør
  • 4 burgerboller
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. god grov sennep
  • 400 g frosne haricot verts
  • Salt og peber

Fordeling pr. 100 g

  • Energi pr. person: KJ
  • Energi pr. person: Kcal
  • Protein: %
  • Kulhydrat: %
  • Fedt: %

Skyl alle grøntsager grundigt. Snit spidskålen fint og vend den med olivenolie, eddike, salt og peber. Skær agurken i lange tynde strimler på langs (brug evt. en tyndskræller) og skær citronen i både.

Rist burgerbollerne og kog bønnerne i letsaltet vand i 3-4 minutter. Steg fisken gylden i lidt smør på en middelvarm pande, 3-5 minutter på hver side. Smør mayonnaise og sennep på burgerbollerne. Læg en håndfuld marineret spidskål på hver bolle. Læg et stykke torsk, et godt drys dild og strimler af agurk på.

Server med kogte bønner og citronbåde.