Logo
cottonfield_web_banner_a_jul19.jpg
cottonfield_web_banner_a_jul19.jpg

Cottonfield findes kun i Coops butikker

Cottonfield er herretøj på et niveau, der sætter nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Når et mærke som Cottonfield er at finde på hylderne, er det fordi, vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg, også når de handler deres tøj i Kvickly.

 

Nye standarder

Cottonfield er herretøj, på et niveau, der sætter nye standarder for tøj i dagligvarehandlen. Kvickly er kendt for at sælge dagligvarer af høj kvalitet. Når et mærke som Cottonfield er at finde på hylderne, er det fordi vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg, også når de handler deres tøj i Kvickly.

 

Stil og DNA

Cottonfield blev grundlagt i 1986, og har gennem alle år været kendt for at være dansk designet tøj i høj kvalitet. Cottonfield er moderne og opdateret klassisk design med en afslappet og uprætentiøs ånd.

Stilen afspejler at tøjet designes med referencer til ikoniske workwear klassikere, som bla. hentes i den maritime verden. Hos Cottonfield vil du altid kunne finde et par velsiddende chinos, en sømandstribet sweater, en oxford skjorte, en vasket chambray skjorte og en henley t-shirt.

Vi bruger chambray og oxford skjorter under vores strik, bruger sneakers til vores chinos og ruller skjorteærmerne op, så stilen bliver uformel og moderne.

Cottonfield er inspireret af den skandinaviske livsstil. Tøjet designes i Danmark, men inspirationen hentes i hele verden. Fra NYC til Albertslund!

Find butik
Tilbudsavis