Vind din sommerferie i vinterferien

Tilmeld dig Kvicklys tilbudsmail og vær med i konkurrencen om et gavekort på 20.000 kr. til en uges sommerferie med TUI, et gavekort på 4.000 kr. til et weekendophold i Lalandia eller 2 x 4 éntrebilletter til BonBon-Land til en værdi à maks. 756 kr.

Ved tilmelding accepterer du fremover at modtage markedsføring via e-mail med gode tilbud, events, nyheder, dagligvarer og andre produkter, vi sælger. Du kan til enhver tid afmelde dig tilbudsmailen og trække dit samtykke tilbage. Vær opmærksom på, at dit lod i konkurrencen bortfalder, hvis du tilbagekalder dit samtykke, inden vinderne er trukket d. 25. februar 2019. Mandag d. 25. februar 2019 slutter konkurrencen, hvor de heldige vindere udtrækkes og kontaktes pr. mail. Ansatte i Coop og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen. Kvickly er ejet af Coop Danmark A/S.

De personoplysninger, som Kvickly indsamler om dig, er navn og mailadresse.

Tilmeld dig konkurrencen herunder

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu og deltag i konkurrencen.