Der er krummer i vores bager
Mød vores bager

Der er krummer i vores bagere! Og de elsker at bage brød, rugbrød og kager. Hver eneste morgen står Kvicklys bagermestre tidligt op for at bage frisk brød, så det er klar til dig, når du kommer forbi – og der bliver bagt hele dagen igennem. Mangler du nye idéer til madpakke og middag, er det også her, du kan finde inspiration.

Udvalgte artikler fra vores bager
Se alle artikler her
Tips & tricks fra Kvickly-bageren
Se alle tips her

Stort udvalg af friskbagt brød fra bageren

Intet slår et lunt nybagt brød med knasende skorpe og blød kerne – eller en smuk konditorkage, der gør livet ekstra sødt. Men det kræver en bager, der kan sit kram. Alle Kvicklys bagere har ”bagepapirerne” i orden – det betyder, at godt håndværk, stolte traditioner og gode råvarer kan smages i hver en bid. Vores håndværksbagere går hverken på kompromis med smag eller kvalitet, når det kommer til brød og bagning.

I Kvickly bageren finder du både brød til morgenmaden, frokosten, aftensmaden og grillen. Lyst brød, groft brød, boller og franskbrød – alt sammen bagt med kærlighed til det gode brød. Det er nemlig glæden over det gode bagværk, der får os tidligt ud af sengen hver morgen. Men du kan selvfølgelig komme forbi, når det passer dig. Vi bager hele dagen, så der er friske nyheder på hylderne både morgen, middag og aften.

Sving derfor forbi Kvickly bageren lige når du har lyst; På vej til arbejde, på vej hjem fra arbejde, i weekenden eller i ferierne – og oplev fordelen ved friskbagt brød til alle anledninger. Nyd duften af bageri, når du åbner bagerposen fra Kvickly og få glæde af de gode smage, der følger med, når du sætter tænderne i vores brød og kager.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.