Prøv en ny, lokal restaurant.
I din egen stue

En travl hverdag skal ikke gå ud over muligheden for at spise godt. Derfor åbner Kvickly nu C Måltidsmarked, en ny afdeling fyldt med lækre retter og tilbehør fra hele verden. Maden laves bl.a. af vores egen slagter og kokke fra Cofoco og Meyers, og der er altid mindst 40 retter at vælge mellem. Det eneste, du skal gøre, er f.eks. at give det en tur i ovnen. Ligeså nemt og lækkert som at spise ude, bare hjemme.

 

MEYERS MIDDAGSRETTER

LANGSOM MAD BARE HURTIGT

Meyers kokke har lavet lille serie af middagsretter – velsmagende måltider lavet fra bunden af gode råvarer til dig, der har travlt, men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. I Meyers er der ansat kokke fra hele verden, og det afspejler sig i deres middagsretter, som spænder lige fra den velkendte boller i karry til den sydamerikanske chili con carne og den indiske butterchicken. Kokkene har altid gang i nye retter, så hold øje med Meyers middagsretter.

COFOCO AFTENSMÅLTIDER

Hos Cofoco er det kokke, der laver maden. Cofoco bruger kun køkkenmaskiner til det hårdeste arbejde – ellers laves alt andet i hånden i små portioner. Smagen er det vigtigste og hænger uløseligt sammen med gode råvarer. Cofoco har revolutioneret madbranchen med stor gastronomi til små priser på restauranter, i takeaway-butikker og med færdigretter. Hos os kan de lækre færdiretter købes. 

C SALATER 

Når du vælger en frisk salat fra C har vi gjort det besværlige arbejde for dig – og vælger du en af vores lækre C retter, er det hele faktisk klart og du skal blot varme det i ovnen. På den måde får du tid til alle de andre ting, der fylder i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit måltid. Gældende for alle C produkterne er nemlig, at de er lavet på friske råvarer af høj kvalitet. C er din genvej til god mad.

 

 

God mad, stort menukort og nul opvask. Nu kan du få alle fordelene ved at spise ude – bare hjemme hos dig selv.

Tryk her eller på billedet af menukortet.

 

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.