Herrecykler

Kvalitetscykler og godt design står højt på listen, når danske mænd ønsker sig en ny herrecykel. Og der er heldigvis sket meget inden for dansk cykeldesign siden væltepeterens tid. Den personlige herrecykel vinder større og større indpas på cykelstierne, og herrecyklen i dagens gadebillede er ikke længere udelukkende en sort klassisk model. 

Her kan du se Kvicklys udvalg af Herrecykler. Hvis din Kvickly ikke har cyklen på lager, kan de bestille den hjem til dig. 
Mustang giver 3 års reklamation på cykler og Coops cykelmekanikere yder landsdækkende service.

Se også vores udvalg af damecykler og børnecykler

Christian usp

Mustang Christian - En klassiker til ham

Mustang Christian er hverdagsklassikeren til alle mænd, der nyder at komme fra A til B, let og ubesværet. Med det klassiske design og det lette aluminiumsstel er denne herrecykel den mest populære Mustang herrecykel.

Varianter
28" i sort eller blå med 3 gear
28" i sort eller blå med 7 gear

Vejledende pris:
3 gear 3199,-
7 gear 3599,-

 

Mustang August - En herrecykel med kant

Mustang August er den moderigtige hverdagscykel til ham, der går op i detaljerne, et stilrent design og en god kvalitet. Cyklen kommer i klassisk sort og er lavet i aluminium, der får cykelturen til at føles let og ubesværet.

Den har en smart kulturskærm og praktiske bagagestropper, så man nemt kan fæstne tasker og poser bagpå. August fås med enten 3 eller 7 gear

Varianter
28" i sort eller grå med 3 gear
28" i sort eller grå med 7 gear

Vejledende pris:
3 gear 3599,-
7 gear 3999,-

Mustang Avalon - Fart på hverdagen

Mustang Avalon er streetcyklen, der får dig hurtigt frem på cykelstien. Cyklens stel er let aluminiummateriel og har et sporty design med fokus på funktionalitet. Så hvis du har behov for fart og lethed på cykelturen, er Mustang Avalon lige cyklen for dig. Modellen fås  i 7 gear både til dame og herre og i flere farver.

Varianter
28" i sort eller turkis med 7 gear

Vejledende pris

3999,-

Mustang Felix - Solid hverdagscykel til ham

Model Felix er en cykel til alle mænd, som ønsker en solid stålcykel til en god pris.Felix er en flot og stabil herrecykel, som bringer dig godt igennem byen eller på de korte flade strækninger.

Cyklen fås  i en tidløst sort farve og har 3 gear, som gør at du glider nemmere igennem byen.

Varianter
28" i sort eller sølv med 3 gear

Vejledende pris:
3 gear 2099,-

Mustang Addison - Funktionalitet i hverdagen

Mustang Addisoner en praktisk streetcykel med bagagebærer, som er funktionel og har et let aluminiumsstel. Cyklen er ideel som dit daglige transportmiddel og til de længere ture. Modellen fås  i 7 gear både til dame og herre og i flere farver.

Varianter
28" i sort og grå med 7 gear

Vejledende pris

3599,-

Farver

Avalon herre usp

Mustang Cameron - Sporty cykel til hverdagen

Mustang Cameron er modellen til dem, der gerne vil have en sporty cykel i et tidløst design og til en god pris. Cyklen er en smart stålcykel og passer godt til dig, som gerne vil lidt hurtigere frem igennem byen.

Cameron kommer med 3 gear og fås både til dame- og herrer. Den er lavet af stål, hvilket gør den meget stabil at cykle på.

Varianter
28" i sort med 3 gear

Vejledende pris:
3 gear 2099,-

Farver:

Mustang mary sort

Se mere om reklamationsfordelene ved en Mustang cykel

 

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden

Billig herrecykel

Til dig, der mangler en god og billig herrecykel, er der også noget for ethvert behov. Kvalitet og godt design skal kendetegne en god og billig cykel, så du komme hurtigt frem til destinationen og samtidig eje en cykel, der gør sig godt på cykelstierne. Med en billig herrecykel fra Kvickly, er der ingen undskyldning for at blive hjemme, når du kan komme nemt afsted med god stil. Vælg den klassiske herrecykel med aluminiumsstel eller få mere fart på hverdagen med en sporty og hurtig cykel. Vælger du en billig herrecykel fra Kvickly, træffer du et valg om, at din cykel skal opfylde dine behov for både funktionalitet, godt design, fart og komfort.