Lækker og hurtig mad fra Kvicklys delikatesse

Delikatessen i Kvickly giver dig god og hurtig mad til både hverdag og fest. Du finder et stort udvalg af lækre retter, pålægssalater og anretninger, der smager skønt og stiller appetitten, når sulten melder sig. Vi tilbyder også mad ud af huset, når du vil sikre dig ekstra god og hjemmelavet mad til dine fester og middagsselskaber. Husk at du altid kan smutte forbi delikatessen i Kvickly og finde blandt andet frikadeller og panerede fiskefileter. De kan både nydes kolde og varme, på rugbrødmaden eller til middagsmaden. Så har du mulighed for at få smagen af noget godt og hjemmelavet, selvom det skal gå lidt stærkt. Nogle gange kræver en travl hverdag nemlig, at der kommer noget hurtig mad på bordet – og Kvicklys delikatesse sørger for, at den hurtige mad også smager godt. Hvis du i stedet for frikadellerne trænger til et ordentligt skud vitaminer, kan du altid blande dine egne salater direkte fra delikatessens salatbar. Husk også, at delikatessen altid har et stort udvalg af pølser og oste, så du altid har noget lækkert at komme på brødet. Din lokale delikatesse står også klar til at lave maden til dine fester. Smut ned i delikatesseafdelingen i din Kvickly og få en snak om mulighederne for mad ud af huset. Vores delikatessemedarbejdere står naturligvis klar til at skræddersy en menu der passer lige til dig og dine gæster.

Hjemmeblandede fristelser

Kom forbi delikatessen’s og bland din egen måltidssalat fra montren - lige som du selv bedst kan lide den. Du kan vælge mellem både kød, pasta, ristede nødder og kerner og selvfølgelig masser af friske salater og grøntsager. Tag forbi din lokale Kvickly og se, hvad du kan vælge mellem i dag.

Bestil maden til din næste fest i delikatessen

Vi planlægger menuen sammen med dig og kan klare alt fra den lille middag derhjemme, over firmareceptionen, til den store konfirmation med mange gæster. Kom forbi og tag en snak om alle mulighederne.

Find din nærmeste Kvickly-butik >

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.