FDB - Kvalitetsmøbler til demokratiske priser

· af Kvickly

FDB Møbler

I midten af forrige århundrede satte designere som Børge Mogensen og Poul M. Volther dansk møbeldesign på verdenskortet. FDB Møbler var smukt og funktionelt håndværk til demokratiske priser – præcis som i dag.

Moderne klassikere

FDB’s berømte designere tegnede møbler, som var gode at sidde i og ved. Den håndværksmæssige og kunstneriske kvalitet var høj, og så var møblerne til at betale for almindelige danskere. 

De funktionelle stole og borde blev med god grund populære, og de er så slidstærke, at mange af os stadig har originale eksemplarer stående i hjemmet. Måske har de været gemt lidt væk i en årrække, men de senere år er interessen for FDB-møblerne vakt til live igen. Det giver også god mening, for de stilrene klassikere passer lige så godt ind i moderne hjem, som de gjorde i 1950’erne. Måske endda endnu bedre. 

Et stort sortiment

I 2013 relancerede vi en del af FDB Møblers møbelikoner, og sortimentet er udvidet med et par serier af yngre danske designere. Et godt eksempel er “Sammen” fra 2015: smukke, komfortable havemøbler, som kan sættes sammen på et utal af måder. Som det øvrige sortiment er de fremstillet af FSC-mærket træ, og som de øvrige FDB-møbler er de enkle og funktionelle.

Som Børge Mogensen formulerede det dér for mange år siden, da han var leder af møbeltegnestuen: “En dekoration for dekorationens skyld kan jeg aldrig gå med til.” Derfor er FDB Møbler stadig dansk design i verdensklasse.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.