Velkommen i Frugt & Grønt

I vores frugt & grønt-afdeling spiser medarbejderne lidt mere grønt end gennemsnittet… Det gør de selvfølgelig, fordi de er vilde med det og ikke kan lade være, men også fordi de hele tiden skal holde sig opdaterede med sæsonerne og hvilke frugter og grøntsager, der smager bedst netop nu. Du kan altid komme forbi og få klar besked om, hvad der er i sæson, og samtidig få et par tips til tilberedning eller ny inspiration med i indkøbskurven.

Udvalgte artikler til dig
Se alle artikler her
Tips & tricks fra Kvicklys frugt & grønt-afdeling

Velkommen i frugt & grønt afdelingen

Frugt og grønt afdelingen i Kvickly byder på et stort udvalg af lækkert frugt og grønt. Du finder blandt andet et lækkert udvalg af de mest populære frugter og grøntsager, samt et udvalg fra de mere eksotiske steder i verden. I vores afdeling finder du spændende og friske frugter til madpakken eller desserten. Du finder også lækre sprøde salater og spændende tilbehør hertil - vi har noget til enhver smag. Du finder derudover et stort udvalg af frugt og grønt med Ø-mærket, EU økologimærket, samt Nøglehulsmærket.

Vores afdeling byder på dedikerede medarbejdere, der går op i at holde vores frugt og grønt friskt og sprødt. Hos Kvickly er det nemt og indbydende at spise frugt og grønt hver dag, da vi hele tiden kan tilbyde dig friske frugter og grøntsager, der er fyldt med god smag og vitaminer.

Vi vælger vores råvarer ud fra kvalitet og sæson, så du kan finde de frugter og grøntsager der smager bedst netop nu. Du får derfor lækre danske kartofler, ærter og solmodne saftige jordbær om sommeren. Om efteråret og vinteren vil vores sortiment byde på sprøde og spændende rodfrugter. Er du i tvivl om hvilke frugter og grøntsager der hører til hvilke sæsoner, så tøv ikke med at spørge en af vores søde grøntmedarbejdere til råds. Vi står klar til at hjælpe dig. Du kan samtidig også få gode råd og tricks til hvordan du skal tilberede de forskellige råvarer, eller blot få ny inspiration til madlavningen. Så kom ned i din lokale Kvickly og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Kvickly Holte har Danmarks bedste Frugt&Grønt afdeling

Kvickly Holte har vundet Frugt- og grøntprisen 2018 for Supermarked/Hypermarked.

Bag Frugt- og grøntprisen står Landbrug & Fødevarer med Dansk Gartneri, Produktionsafgiftsfonden for Frugt- og Gartneriprodukter og Foreningen Plan Danmark som partnere.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.