Hvidpot – smukt, slidstærkt og tidløst porcelæn

· af Kvickly

Mangler du smukt porcelæn i en tidløs form, der både er stilrent og funktionelt? Så burde du overveje Hvidpot.

Hvidpot er Kvicklys prisvindende og tidløse porcelænsstel, designet af Grethe Meyer og første gang lanceret i 1972 for Den Kongelige Porcelænsfabrik, hvor den blev en stor succes. Allerede året efter vandt stellet Den Nordiske Kunsthåndværker og Designerpris.

Service til både hverdag og fest

Designet til Hvidpot er enkelt og funktionelt med en tidløs og stram form. Det smukke, stilrene stel er holdt i hvidt og har rod i den danske designarv, med fokus på en brugervenlig og æstetisk designløsning til attraktive priser. Det gør Hvidpot endnu mere anvendeligt, eviggyldigt og velegnet til enhver anledning og ethvert bord.

Smukke, enkle tallerkener klæder maden

”Tingene skal være ligetil, nemme og rare at bruge, og så enkle og anonyme i udtrykket som muligt. De skal forekomme mere og mere ligetil og være til glæde for hver dag de bruges, og deres design være en diskret baggrund for maden,” sagde designer Grete Meyer selv om Hvidpot ved lanceringen dengang i 1972.

Coop har relanceret Hvidpot og allerede nu skabt en stor succes, fordi porcelænet forener det fine design med stor slidstyrke, praktiske egenskaber til bedre opvaske og stabil stabling –foruden en god pris.

Hvidpot består af 19 dele, som alle kan gå fra fryser til ovn til opvaskemaskine.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.