Enkel knive

Knive af det fineste tyske stål med godt greb, perfekt balance og et sikkert snit, der kombinerer det bedste af japansk og europæisk tradition. Tåler maskinopvask.

Enkel bokse, fade og skåle

Opbevaringsbokse i flere forskellige størrelser. Robust plast med tætsluttende låg. Boksene er til at gribe om med én hånd og kan stables med seriens øvrige beholdere. I samme serie finder du også praktiske måleskåle med let aflæste mål, hældetud i to sider og afrundet kant for sikkert greb hele vejen rundt. Tåler fryser og maskinopvask.

Bokse fås i størrelserne 0,25 l – 0,5 l – 1 l
Måleskåle fås i størrelserne 16 cm – 20 cm – 24 cm

Enkel grillpande

Støbejern med ekstra høje lameller koncentrerer varmen, mens saften ledes væk, så kød og fisk steger i stedet for at koge. Formen udnytter pladsen på komfuret, så fire bøffer kan stege samtidig. 

Enkel redskaber

Funktionelle, enkle redskaber i robust plast eller træ, der gør madlavningen så meget lettere. 

Enkel gryder, pander og kasseroller

Når du skal tilberede din mad, enkel-serien et stort udvalg af udstyr: kasseroller, pander og en bradepande i mange forskellige størrelser til forskellige funktioner – 

Enkel låg

Serien indeholder også en række låg i forskellige størrelser. Det er flade låg i rustfrit stål med greb på siden, så de ikke bliver for varme at holde om. Passer til gryder, pander og skåle med samme cm i diameter. Tåler maskinopvask.

Fås i størrelserne 16 cm – 20 cm – 24 cm

Enkel glaslåg

Flade låg i rustfrit stål og med glaslåg. Med greb på siden, så de ikke bliver for varme at holde om. Passer til gryder, pander og skåle med samme cm i diameter. Tåler maskinopvask.

Fås i størrelserne 16 cm – 20 cm – 24 cm