Velplejet fra top til tå

Änglamark – naturlig pleje uden parfume og parabener.

Læs mere om Änglamark her >

Artikler fra personlig pleje
Se alle artikler her

Lille spejl på væggen der...

Altid stort udvalg af kosmetik

Føres ikke i Nørrebro, Brøndby, Roskilde og Vericentret

 

Personlig pleje & kosmetik

I Kvickly tilbyder vi et stort udvalg af personlig pleje. Du finder både et udvalg af eksklusive plejeprodukter, samt naturlige serier af personlig pleje – uden parfume og parabener, og astma- og allergivenligt. Foruden personlig pleje til enhver smag, tilbyder vi et bredt udvalg af kosmetik fra alle de lækre og kendte mærker. Uanset om du søger det eksklusive kosmetik eller det billige alternativ.
Du har rig mulighed for at forkæle din hud med cremer, lotion, bodybutter og bodyscrub og håret med shampoo, balsam og diverse hårprodukter. Til ansigtet er der rensemælk, skintonic, makeupfjerner og selvfølgelig et bredt udvalg af kosmetik. Hvad enten du behøver en ny mascara til hverdagsbrug, eller en øjenskygge til det helt perfekte smokey eyes look du har planlagt til weekendens bytur – så kan du finde det i din lokale Kvickly!
Vores afdeling består af dedikerede medarbejdere, der sætter dig som kunde i centrum. Søger du et godt råd om personlig pleje eller kosmetik, så tøv ikke med at spørge en af vores smilende medarbejdere til råds.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.