N.O.R. – hudplejeserie uden parabener

· af Kvickly

N.O.R. er Kvicklys eksklusive skønhedspleje til alle, der gerne vil forkæle sig selv – hver eneste dag.

Serien består af hudplejeprodukter til både mænd og kvinder. Ansigtscreme og natcreme, bodycreme, pleje til håret med hårshampoo og hårbalsam, arganolie, håndcreme, deodorant… Moderne, effektiv hudpleje til gode priser – udviklet i Norden med tanke for den skandinaviske hud.

Alle produkter i hudplejeserien har en mild, lækker duft, er naturligvis helt uden parabener og med ingredienser, der er udvalgt for at minimere din risiko for allergi.

N.O.R. er udviklet i Norden – og skabt til dig.

Pleje til håret

N.O.R. har mange produkter til håret. Både til fint, tørt og farvet hår og som shampoo, balsam, hårkur og hårolie.
Nogle med arganolie, en af tidens mest spændende ingredienser til håret.
Det skal selvfølgelig også sættes, det nu plejede hår. Derfor er der også tre forskellige produkter til hårstyling. Sæt dit hår med mousse, spray og dry shampoo.
Herunder kan du se et udvalg af forskellige hårprodukter i serien.

N.O.R. Hair Mousse
Giver et kraftigt hold til frisuren samtidig med at håret forbliver smidigt og glansfuldt. Indeholder UV-filter som beskytter mod solens blegende stråler samt Panthenol som plejer og beskytter håret.

N.O.R. Hair Spray
Giver et kraftigt hold til frisuren samtidig med, at håret forbliver smidigt og glans- fuldt. Indeholder Panthenol som plejer og beskytter håret

N.O.R. Mud Wax
Kraftig hold og struktur. Velegnet til kort og mellemlangt hår. Giver håret kraftig hold, struktur og mat finish.

Pleje til ansigtet 

Vind, vejr, smil og tårer gør også sit indtryk på huden – pas godt på den sarte ansigsthud med produkter der plejer og beskytter. N.O.R. har både natcreme, dagcreme, scrub, rensemælk og –lotion og meget mere.

N.O.R. Day Cream eller Night Cream
En lækker, nærende, plejende og fugtgivende dagcreme og natcreme. Efterlader huden med en silkeblød og velplejet fornemmelse. Med UV-filter, Shea Butter og E-Vitamin. Tilfører vitalitet samt genopbygger og beskytter huden mod aldersforandringer.
N.O.R. Night Cream er med Shea Butter, Murumuru butter og E-Vitamin. Genopbygger huden samt tilfører fugt og vitalitet

N.O.R. 3 in 1 Facial Cleansing
En fugtgivende og plejende 3-i-1 ansigtsrens til alle hudtyper. 
Renser effektivt huden for snavs og makeup uden at fedte. Erstatter øjenmakeup-fjerner, rensemælk og skintonic.

N.O.R. Facial Scrub
En mild, skummende og fugtgivende ansigtsskrub, som nænsomt skrubber huden, fjerner døde hudceller og modvirker udtørring. Lækre skrubbekorn fra knuste lavasten og abrikoskerner skrubber huden for urenheder.

Pleje til kroppen

Giv kroppen masser af fugt og pleje dagen igennem. Her ser du et udvalg af skønne sager til kroppen.

N.O.R. Body Scrub
Er en mild, skummende og fugtgivende bodycrub med glycerin, som virker fugtgivende og plejende på huden. Indeholder abrikoskerner som nænsomt exfolierer og blødgør huden.

N.O.R Body Cream
En plejende og blødgørende body cream med abrikoskerne- og solsikkeolie. Nærer huden, så den efterlades blød, smidig og velplejet. Giver en silkeblød fornemmelse.

N.O.R. Body Lotion
En plejende og blødgørende body lotion med solsikke- olie og granatæble. Tilfører huden fugt og næring, så den føles velplejet, smi- dig og blødgjort. Trænger hurtigt ind i huden.

N.O.R. Shower Cream
En mild, skummende og fugtgivende showergel med granatæble og olier, som plejer og blødgør huden under vask

N.O.R. Foot Cream
En plejende og blødgørende fodcreme med mandelolie og urea. Virker kølende og afslappende på fødderne med opfriskende menthol.

N.O.R. Foot Peeling
En plejende og fugtgivende fodskrub, som effektivt skrubber fødderne, fjerner døde hudceller og modvirker hård hud. Naturlige skrubbekorn fra abrikoskerner skrubber huden, og menthol virker kølende og forfriskende på fødderne.

N.O.R. Deo Roll-on
En antiperspirant deo roll-on med Aloe Vera og rapsolie. Plejer huden og beskytter mod sved og lugt.


Pleje til mænd


Mænd har også brug for og fortjent noget forkælelse. Pas på huden og kroppen og plej den med milde sæber, aftershaves og cremer. Nogle produkter er unisex til både mænd og kvinder, så kan de også deles på hylden.

N.O.R. After Shave Balm
En fugtgivende og kølende aftershave balm til ansigtet. Absorberes hurtigt og får huden til at føles blød og velplejet.

N.O.R. Deo Stick til mænd
En mild og effektiv deo stick som giver en frisk og ren fornemmelse hele dagen. Plejer huden og beskytter mod sved og lugt.

N.O.R. Hair & Body Wash til mænd
En mild, skummende og fugtgivende hår- & kropsshampoo. Rengør nænsomt huden og vasker håret rent.

 

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden