N.O.R.s guide til smuk hud

· af Kvickly

Vi guider dig til de bedste, rene og nordiske produkter.

N.O.R. er nordisk renhed - Kvicklys eksklusive skønhedspleje til alle, der gerne vil forkæle sig selv hver dag. Det er moderne, effektive hudplejeprodukter til både mænd og kvinder til gode priser. Udviklet i Norden og naturligvis uden parabener og med ingredienser, der er udvalgt for at minimere risiko for allergi.

Rens

Du behøver kun et enkelt produkt for at rense din hud godt af, før du går i gang med at pleje og beskytte. N.O.R. 3 in 1 Facial Cleansing

giver dig en fugtgivende og plejende 3-i-1 ansigtsrens uanset hudtype.
Den renser effektivt huden for snavs og makeup uden at fedte, og erstatter øjenmakeup-fjerner, rensemælk og skintonic.

Dagcreme

Klæd dit ansigt på til en lang dag inde og ude med en god, nærende creme. Den skal mætte din hud med fugt uden at fedte. N.O.R. Day Cream er en lækker, nærende, plejende og fugtgivende dagcreme og natcreme. Den efterlader huden med en silkeblød og velplejet fornemmelse. N.O.R. Day Cream indeholder Shea Butter, E-Vitamin og UV-filter, som tilfører vitalitet samt genopbygger og beskytter huden mod aldersforandringer.

Natcreme

Det er mens du sover, at både din krop og din hud restituerer, reparerer og genopbygger sig selv. Den proces hjælpes på vej af N.O.R. Night Cream med Shea Butter, Murumuru butter og E-Vitamin. I løbet af natten, arbejder den med at genopbygge huden og tilføre fugt og vitalitet.

Ansigtsmaske og scrub

En strålende hud er en hud, der jævnligt befries for de døde hudceller. Det hjælper en god scrub på. N.O.R. Facial Scrub er en mild, skummende og fugtgivende ansigtsskrub, som nænsomt skrubber huden, fjerner døde hudceller og modvirker udtørring. De lækre skrubbekorn, der skrubber huden for urenheder, kommer fra knuste lavasten og abrikoskerner – ikke som mange andre hudplejemærker, der anvender microplast, som efterfølgende ikke kan nedbrydes i naturen.

Ekstra næring og dybderens får din hud med N.O.R. Deep Cleansing Mask, som gør huden helt klar til at få det optimale ud af plejeprodukterne.

Kulør uden sol

Hvis du synes, din kulør er sådan lidt til den blege side, er der hjælp at hente.

N.O.R. Self Tanning Lotion giver din hudtone lige den snert af snert af solskin, du savner. Og helt uden skadelige UV-stråler. Gør huden klar og modtagelig til at smuk, jævn farve ved at bruge N.O.R. Facial Scrub først. Fordel derefter N.O.R. Self Tanning Lotion, og lad den fade ud nedover brystet. Du kan iøvrigt også sagtens bruge den på kroppen. Husk at vaske hænderne godt bagefter, så du ikke får brune håndflader og neglebånd.

Håndpleje

Hænderne er særligt udsatte, fordi vi vasker dem mange gange om dagen. De tørrer ud, de sprækker, og vi får flere flossede neglerødder.N.O.R.s hand cream med creation og glycerin trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød, smidig og velplejet. Og som bonus plejer og beskytter den negle og neglebånd. Bruges gerne efter hver håndvask.

Kropspleje

N.O.R. Body Scrubmed glycerin virker fugtgivende og plejende på huden. Indeholder abrikoskerner som nænsomt exfolierer og blødgør huden.

For mere nærende kropspleje prøv N.O.R Body Cream eller N.O.R Body Oil med abrikoskerne- og solsikkeolie – begge nærer huden, så den efterlades blød, smidig og velplejet.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden