Best Friends – funktionelt tøj til børn

· af Kvickly

Friends er Coops mærke til børn i alderen 0-8 år, størrelse 50-122. Det er tøj, som børn trives i, fordi det er rart at have på – med pasform til at tumle i og materialer til at ånde i. Friends er skabt med sans for kvalitet, detaljen og danske vejrforhold. Og det er testet fra top til tå og fra yderst til inderst.

Børnetøj uden kemi og ftalater

Friends holder nøje øje med kemi og unødvendige krumspring. Her er hverken klor, pvc eller ftalater.

Friends-kvaliteten kommer vi ikke sovende til. Først stiller vi krav. Herefter stiller vi endnu flere krav. Til sidst tester vi, at produkterne lever op til de krav vi stillede. Fra top til tå, og fra inderst til yderst. Hvis det mod forventning viser sig, at produkterne ikke overholder vores krav, foretages de nødvendige ændringer før tøjet kommer i butikkerne.

Om EU-blomsten og Oekotex

For at sikre at leverandørerne holder hvad de lover, bliver alle tekstiler testet efter internationale standarder. Coop har etableret et omfattende stikprøveprogram, hvor Coop uden leverandørens vidende tester for et stort antal problematiske kemikalier. Det gælder både stoffer der er mistænkt for at være hormonforstyrrende og kræftfremkaldende.

Miljømærkede tekstiler med EU-blomst: I Kvickly sælger vi gerne tøj med god samvittighed og når det er muligt også fremstillet i økologisk bomuld.

Oekotex. Du vil altid kunne finde basis-undertøj og nattøj, som bærer et uafhængigt mærke:

Tiltro til tekstiler:
Oeko-Tex®  er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Kend den på mærket ’Tiltro til tekstiler’. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, som den internationale Oeko-Tex®-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen.

 

 

 

 

 


Slidstærkt børnetøj – kun i Coop og Kvickly

Et udpluk af vores krav til Friends-tøjet:

  • Ingen nikkel i knapper, spænder og lynlåse
  • Ingen PVC
  • Ingen ftalater
  • Skal kunne tåle vask ved min. 40°C
  • Skal bevare farverne vask efter vask
  • Skal være slidstærkt
  • Må ikke krympe i vask

Kollektionen omfatter både basistøj og overtøj: bodystockings, nattøj, regntøj og termotøj.

Lever op til strenge krav – og vi tester at de overholdes
Friends tøj er slidstærkt hverdagstøj til nysgerrige børn. Børn skal helst være aktive og tøjet skal holde til leg på legepladsen. Der skal derfor ikke komme hul på knæet første gang barnet falder og buksebagen skal kunne holde til mange rutscheture.

Tøjet skal også helst se lækkert ud og være helt rent, selv efter mange gange brug. Materialerne til Friends er nøje udvalgt, så tøjet tåler at blive brugt og vasket igen og igen – uden at miste farve og facon. En tydelig vaskeanvisning vil altid være at finde på Friends tøj.

Perfekt pasform – også for overtøj og sko

Vi ved, hvor svært det er at få børn til at gå med noget, de ikke kan lide! Alt tøj fra Friends bliver afprøvet på børn for at teste pasform og rørlighed. For os er det vigtigt, at tøjet er rart at have på i en aktiv hverdag fyldt med leg og sjov.

Friends er tøj til at tumle i, materialer til at ånde i og fodtøj uden krumme tæer. Tøj der er til at få af og på uden vrik og vrid. Og sko, der giver tæer frit løb, men støtter når de skal.

Tøj med god samvittighed og økologisk bomuld

Vi stiller høje etiske krav til alle vores leverandører og den virkelighed, vi er fælles om. Det gælder fra ansvar for miljø til børnearbejde.


Bedst i test - Testfakta 2012 www.testfakta.se
Testvinder - Søndagsavisen 2012 www.sondagsavisen.dk
Topkarakter - ForbrugerLab 2012 www.forbrugerlab.dk

Se endnu mere her > 

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.