Christiane Schaumburg-Müllers sommerfarvoritter

· af Kvickly

Tøjkollektionen ’Loved by Christiane’ er designet af TV-vært, skuespiller, redaktør og designer Christiane Schaumburg-Müller. Eksklusivt for Kvickly har Christiane designet sit eget tøj – lingeri, strømpebukser, sportstøj og homewear. Alt det tøj som Christiane selv elsker og bruger.

    

“Kollektionen startede med lækkert homewear, fordi jeg elsker at forkæle mig selv og trække i noget blødt og lækkert afslappet tøj efter en travl dag,” fortæller Christiane selv om sit design, som nu spænder over mere end 50 lækre og moderigtige designs.

Netop nu lander alle de nye sommerstyles i varehusene – masser af sommerfriske farver, lette materialer og alle Christianes egne favoritter til sommerferie og dage i solen.

Hvad er nyt i din sommerkollektion 2016?

”Denne sommer er jeg gået tilbage til nogle af de helt bløde materialer, som jeg startede med, da vi for fire år siden lancerede ’Loved by Christiane’. Farverne er grå, lyseblå og lyserød - så det simple og romantiske touch er stadig en vigtig faktor. Jeg har haft fokus på nye natkjoler, der understøtter mit ønske om komfort og hygge. Løse oversize styles som man føler sig godt tilpas i,” fortæller Christiane Schaumburg-Müller om sin nye sommerkollektion.

Hvad har været din inspiration til denne kollektion?

”Sommer og sol, havestuer, terrasser og altaner. Min vision denne sommer var at skabe designs som vi kan hoppe i og tulle rundt i derhjemme.”

Hvilke tre styles i kollektionen er dine egne personlige favoritter?

”Jeg er enormt stolt over den stribede natskjorte med blonde. Jeg havde lavet et moodboard med alle mulige morgenmadsbilleder. Jeg ville fange den stemning, jeg selv drømmer om, når jeg ser disse morgenmads billeder; oversize skjorter, bare ben og solen i ansigtet - lige til at spise :-).

Med blonden synes jeg natskjorten er den perfekte feminine udgave af en boyfriend skjorte til piger. Jeg vælger den selv stor i størrelsen – så man kan snildt gå et par størrelser op i denne style,” siger Christiane med et smil.

”Jeg er også begejstret for den lyserøde natkjole. Den er så behagelig og de to tone-i-tone farver giver på en rolig måde liv i natkjolen.”

”Og så er der sports-BHen. Jeg kan personligt godt lide farvede sports-BHer, som man lige kan ane under eksempelvis en oversize T-shirt. Denne sports-BH designede jeg, fordi jeg får trænet alt for lidt og tænkte, at hvis jeg nu laver en sports-BH, kan det være jeg kommer i gang igen. Jeg er dog ikke kommet nok i gang endnu, men jeg går stadig med den!”

Hvordan styler du dine favoritter til dit perfekte sommerlook? 

”Blonde-BHen, som jeg har valgt at køre igen i alle sæsoner i forskellige farver er også en klar favorit.  Jeg elsker denne style. Den er virkelig behagelig og god, og virker bl.a. rigtig fint når jeg sætter den under en sommerkjole, der ikke skjuler blonde-BHen helt. Den er designet til at blive set – og så bliver BHen en del af looket og ikke noget man prøver at skjule,” siger Christiane.

Hvordan ser du for dig, at danske piger og kvinder skal bruge din kollektion denne sommer?

”Jeg håber, at kollektionen kan blive brugt til pyjamas parties, til søndag morgen, en tur på stranden og i fitness centeret. Det er super materialer til super gode priser. Styles, der imødekommer alle og som ikke kender til alder. Man kan sagtens se godt ud i homewear.”

Hvordan vil du gerne have, at kvinder føler sig i dit design?

”Kvinder skal føle sig glade i mit design. Behageligt tøj gør en glad. Nattøj og homewear er vigtigt for mig, og jeg syntes, at man ser pisse godt ud i nattøj - lige til en krammer :).”

Hvad er dine fem bedste stiltips denne sommer?

”Denne sommer skal vi lufte tæerne i badesandaler - vi skal gå med skjorter og matchende shorts og toppe. Neglene skal være velplejede og gerne lakeres i farver, der fremhæver de brune hænder. Håret skal være rodet på den gode måde.” 

Hvilke styles fra kollektionen vil du pakke med på ferie sydpå?

”Helt klart natskjorten, natkjolen, undertøjet, sports oversize T-shirten og en basis buks til de kølige nætter. 

Hvilke styles fra kollektionen vil du pakke med på ferie i Danmark i det danske sommervejr?

”Det samme - det bliver jo super sommervejr i Danmark - vi skal i hvert fald tro på det.”

Hvad er for dig det bedste stilmæssigt om sommeren - hvad elsker du mest af alt at gå med hver sommer?

”Jeg er vild med at have natkjole på til langt ud på formiddagen. Dernæst er det toppe med tynde stropper, så jeg kan få sol på skulderne.”

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden