Cottonfield – mode til mænd

· af Kvickly

Cottonfield er mode til mænd – og et af Danmarks ældste aktive modehuse. Cottonfield blev grundlagt af Carli Gry i 1986 og fik straks enorm succes i kraft af sit unikke maskuline look med maritime referencer.

Historien begynder i den nordlige del af Danmark på landet ikke langt fra havet. Cottonfield er essensen af skandinavisk livsstil – enkelt design og moderne detaljer.

Cottonfield – kun i Kvickly

I dag forhandles Cottonfield eksklusivt hos Kvickly.
Cottonfields designteam henter inspiration fra hele verden – fra New York til Albertslund. Den maritime inspiration så stor en del af Cottonfields DNA, at ikke en kollektion går gennem designernes hænder uden at den dufter lidt af hav…

Cottonfields look er altid maskulint – tilsat magi fra Cottonfields egne arkiver og vintagefund overalt i verden – med nye farver, nye materialer og ny styling.

Kollektionen indeholder alt fra overtøj til skjorter, T-shirts, jeans og sko. Der kommer nye designs i Kvickly hver anden uge, så du hele tiden kan hente ny inspiration.

 Besøg Cottonfield sitet >

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.