Jackpot – dansk modetøj til kvinder med stil

· af Kvickly

Jackpot er mode til kvinder – og et af Danmarks ældste aktive modebrands. Jackpot blev grundlagt af Carli Gry i 1974 og fik straks enorm succes, på grund sit unikke look med håndmalede prints af blomster og en stærk feminin identitet. Tøj, der ikke var bange for at stå ved sin kvindelighed.

I dag har Jackpot mere end 40 års erfaring med at skabe anvendeligt hverdagstøj, der giver et stærkt og feminint look. Altid i god kvalitet med bæredygtig bevidsthed. Kollektionen indeholder stadig også Jackpots genkendelige og populære prints, som er blevet ført videre med ind i nutiden. I dag ses de i mange moderne og moderigtige fortolkninger.

Jackpot kun i Kvickly

I 2001 fusionerede Carly Gry med InWear og blev til den store danske modekoncern ICCompanys, som også ejer andre stærke modebrands som bl.a. Tiger of Sweden, By Malene Birger og Peak Performance.
I 2013 købte Coop så Jackpot af ICCompanys, hvilket betyder, at i dag forhandles Jackpot kun hos Kvickly.

Alt fra jakker til sko og tilbehør

Kollektionen indeholder alt fra overtøj til underkjoler, sko og accessories – med et let, lyst og feminint udtryk. Og der kommer nye designs i Kvickly hver anden uge.

Sortimentet indeholder alt fra gennemtænkte basisvarer til hverdagstøj med et let, lyst og feminint udtryk. Både i materialevalget og produktionen er der lagt vægt på miljø og bæredygtighed. Designet er tiltænkt såvel arbejdsliv som familieliv og udført med respekt for den kvindelige silhuet.

Bæredygtigt tøj og mode

Jackpot var et af de første danske modebrands, der satte fokus på økologi og bæredygtighed med linjen ”Your Green Choice”. I 2007 lanceredes den første linje, og siden da har man arbejdet målrettet på at udvikle sig indenfor økologi og bæredygtighed. I dag er 20-25% af tøjet i kollektionerne bæredygtigt.

Fra vinterkollektionen 2014 bliver det nemt at finde de bæredygtige stile i butikken. Gå efter ”Your Green Choice”-mærket, der vil være i det tøj, der er lavet af økologiske materialer og/eller produceret efter metoder der fremmer bæredygtigt. Fordi bæredygtighed aldrig går af mode!

Besøg Jackpot sitet >

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.