Jackpot – dansk modetøj til kvinder med stil

· af Kvickly

NYE STANDARDER

Jackpot har været kendt for dansk kvalitetsdesign siden 1974, og er i dag med til at sætte nye standarder for tøj til kvinder i dagligvarehandlen.  Så når et brand, som Jackpot, er at finde netop i Kvickly, er det fordi vi gerne vil give vores kvalitetsbevidste kunder muligheden for at træffe bevidste og ansvarlige valg.

STIL OG VÆRDIER

Jackpots kerneværdier er ærlighed, nærværd, samtidig med at det er karakterfuldt, og understreger kvindens personlighed.

Jackpot er produceret under ansvarlige forhold og har en stærk CSR politik, og en lang tradition for at arbejde med bæredygtighed, længe før det var moderne at tænke på miljøet. Gå efter ”Your Green Choice”-mærket, der vil være i det tøj, der er lavet af økologiske materialer og/eller er produceret efter metoder der fremmer bæredygtigheden.

Kollektionen er altid med gennemtænkte detaljer, lækkert materialevalg, gennemarbejdede pasforme, unikke håndlavet blomsterprint, farver og feminine snit, der får kvinder til at vælge Jackpot igen og igen.

Hos Jackpot kan man altid finde sine favoritter. Kjoler med unikke prints, bukser med den gode pasform, kvalitets T-shirten eller det lækre strik i skønne kvaliteter.

Jackpot er kvalitetstøj til kvinders hverdag.

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.