Loved by Christiane – lækkert undertøj og fritidstøj

· af Kvickly

Loved by Christiane er designet af et af Danmarks største stil-ikoner netop nu – skuespillerinde og Tv-vært Christiane Schaumburg-Müller. Hun opleves konstant på den røde løber i fantastiske outfits, hendes stil er elsket af modemagasinerne og hun tælles blandt Danmarks bedst klædte kvinder.


Loved by Christiane – kun i Kvickly

Eksklusivt for Kvickly har Christiane designet sit eget tøj – lingeri, strømpebukser, sportstøj og homewear. Alt den slags tøj som Christiane selv elsker og bruger. “Kollektionen startede med lækkert homewear, fordi jeg elsker at forkæle mig selv og trække i noget blødt og lækkert afslappet tøj efter en travl dag,” siger Christiane selv om sit design, som nu spænder over mere end 50 lækre og moderigtige designs.

Sportstøj og afslappet tøj

”Med en travl hverdag og et liv på farten er det vigtigt for mig at jeg holder mig glad og i form. Derfor har sportstøjet en helt speciel plads i mit hjerte. Sportstøj skal for mig være funktionelt, behageligt og følge tidens mode. Med min kollektion vil du både føle dig godt tilpas og se godt ud”, siger Christiane. Så hop ud det sporty look eller kom hjem til noget blødt og lækkert hyggetøj.

Besøg Loved by Christiane sitet >

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.

Nærmeste butik

Find en butik i nærheden