Palsby enkel – køkkenudstyr i god kvalitet og pris

· af Kvickly

Mangler du noget helt enkel(t) køkkenudstyr? Så burde du tage et kig på Kvicklys Ole Palsby-serie – udstyr til køkkenet i meget høj kvalitet – hvor prisen ikke følger med.


Hvem var Ole Palsby?

Ole Palsby var en af Danmarks største designere. Han er manden bag noget af det smukkeste køkkengrej, vi har herhjemme som f.eks. den runde termokande Alfi samt Eva Trio.

Ole Palsbys designs kendetegnes ved en enkel og klar formgivning under hensyntagen til funktion, materiale og pris. Ole Palsby døde i oktober 2010, men nåede at udvikle en køkkenserie sammen med Coop.  

Enkel af Palsby – kun i Coop

I serien findes gryder, kasseroller, knive, skåle samt bokse og beholdere til at sætte i køleskabet… Og delene passer sammen og kan stables! Låg fra gryder og kasseroller dækker præcist røreskålene, boksene kan stables på en bakke til køleskabet. De forskellige dele kan også sættes sammen og dele låg – der er mange muligheder.  

Billigt køkkenudstyr med fokus på kvalitet

Alt i et unikt, smukt og klassisk design – som i sin form overrasker både på funktion, materialevalg og ikke mindst på salgsprisen. 

Køkkenserien har vi kaldt "enkel" designet af Ole Palsby – hvad kunne være mere ligetil..?

Gå aldrig glip af gode tilbud eller nyheder fra Kvickly

Tilmeld dig Kvicklys nyhedsbrev og få altid de nyeste tilbud, spændende konkurrencer, events, masser af inspiration og nyheder om Kvickly – direkte i din indbakke. Meld dig til nu.